Hout vormt de rode draad doorheen ons bedrijf. Lavrijsen Parket heeft al een rijke geschiedenis in de houtbranche. De laatste tien jaar focust hij zich op de aanleg van parketvloeren, houten terrassen en houten gevelbekleding. Het actiegebied strekt zich uit over heel België; zowel rechtstreeks voor particulieren, winkels, horecabedrijven als voor professionals. Lavrijsen Parket is voor projecten ook actief in Nederland, Frankrijk en Spanje.

Lavrijsen Parket verzamelde een team van ervaren plaatsers en parketteurs rond zich die elk project tot in de puntjes uitvoeren. De zaakvoerder staat persoonlijk in voor de opmetingen en volgt de realisatie van elke opdracht nauwgezet op.

Welkom in onze toonzaal

Klanten komen best eerst langs in de toonzaal waar ze in alle rust kunnen kiezen uit een ruime waaier aan mogelijkheden. Deskundige adviseurs staan er klaar voor technisch advies. Twijfelt u tussen enkele mogelijkheden? We geven graag stalen mee zodat u thuis kunt vergelijken.

Zelf aan de slag?

Ook dat kan!
Ontdek onze service voor doe-het-zelvers.

Doe-het-zelvers mogen rekenen op alle nodige ondersteuning, inclusief opmeting voor de definitieve materiaalcalculatie. Ontdek hier alles over onze service voor doe-het-zelvers.